Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.10.2012 09:28 - Гъбична плесен,аерозолни пръскания и как да се защитим
Автор: gandolfini Категория: Политика   
Прочетен: 1431 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Един от компонентите, които присъстват в аерозолите, е ГЪБИЧНАТА ПЛЕСЕН – тези гъбички драстично намаляват имунитета, като консумират елементите за поддържането и регенерацията на имунната система.

Когато имунната система е слаба, тя не е в състояние да се справи с външните имунни нашественици, ето защо наблюдаваме толкова много ПРОСТУДНИ И ГРИПНИ ЗАБОЛЯВАНИЯ в последните години. По-големият проблем са увеличените ракови и др. заболявания и основно тези на дихателната система. Това е вследствие на отслабената имунна система, а една от причините за нея е тази гъбична инвазия, тъй като гъбичките консумират елементите, необходими на имунната система.

КАК ДА ПРОТИВОДЕЙСТВАМЕ?

НА ПЪРВО МЯСТО С ЧЕСЪН, ТЪЙ КАТО ТОЙ ГИ УБИВА.

Чесънът може да се приема и под формата на таблетки, чрез китайските гъби „Рейши“, „Шийтаке“ и „Майтаке“. Чесънът помага и когато е приеман като екстракт.

На второ място в борбата с химическите отрови е каприловата киселина.

Тя се продава в магазините за здравословно хранене или в диетичните магазини.

Третият елемент в борбата е колоидното сребро –

то се използва под формата на спрей в ноздрите ежедневно, или в малки опаковки течно – търсете го в аптеките.

При изследване на кръвната картина на отпаднали и изтощени пациенти се наблюдава наличие на тези гъбички в кръвта. Чрез аерозолите поемаме големи количества тежки метали, използвани за военни цели – барий, алуминии, титан, радиоактивни елементи и др. Те имат потенциала сериозно да увреждат здравето. Алуминият преминава кръвномозъчната бариера и води до Алцхаймер и увреждания на паметта, тъй като се натрупва в мозъка. Ако организмът разполага с достатъчно есенциални мастни киселини, той се освобождава от алуминия чрез косата. Ако се направи изследване на косата, ще се установят големи концентрации на алуминий.

Алуминият може да се неутрализира с ленено масло, ленено семе, Омега-3-6-9 мастин киселини, масло от вечерна иглика, масло от крия.

Всички тези киселини помагат на мозъка да изхвърли алуминия.

В аерозолите има и барий – този елемент е канцерогенен и ИЗЧЕРПВА ЗАПАСИТЕ НА КАЛИЙ!

Наблюдават се симптоми на мускулна слабост и сърцебиене, вследствие на изчерпване на запасите от калий. Необходимо е да внасяме в организма повече калий. С най-високо съдържание на калий са маслините, зрелият боб, сушените сливи и смокините. Също така с много добро съдържание на калий са спанакът, лещата, сушеният грах, ръженото брашно, картофите, хайверът, а от плодовете – бананите. Могат да се препоръчат и зеленият боб, бадемовите ядки, ряпата, тиквата, медът, морковите, доматите и доматеният сок, зелето, морковите, кайсиите и прасковите, говеждото месо, различните видове риби и др.

В аерозолите присъстват и елементите титан и магнезий. Присъединяването на алуминиевите йони с тези на магнезия предизвиква сгъстяване на кръвта, образуват се кръвни съсиреци и опасни тромби, които могат да предизвикат инсулти и ред други проблеми! За разреждане на кръвта ползвайте гинкобилоба – под формата на таблетки, може и чайове с корени от джинжифил
Източник вестник PSIHO.BG,Честно да си кажа допреди дни смятах това за глупости,но видях как за няколко часа се създават облази от няколко десетки самолета над града ми и реших да се поровя,доколко е истина не знам ,но истината е че масово хората са болни от неща които преди 10 години ги имаше но не с такава масовост.




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. анонимен - Зеолитът вади металите от тялото. ...
19.10.2012 09:53
Зеолитът вади металите от тялото. Продава се онлайн, а се добива в село Бели пласт , между Хасково и Кърджали. Ако минете от там може да си натоварите тонове. Зеолитът се натрошава и смила на прах и се пие по една чаена лъжичка дневно.
цитирай
2. gandolfini - Благодаря ти,водата в Бели пласт е една от най-качествените ,доколкото знам има от този минерал и в село Мост
19.10.2012 10:08
анонимен написа:
Зеолитът вади металите от тялото. Продава се онлайн, а се добива в село Бели пласт , между Хасково и Кърджали. Ако минете от там може да си натоварите тонове. Зеолитът се натрошава и смила на прах и се пие по една чаена лъжичка дневно.

цитирай
3. gandolfini - Ще съм много благодарен ако някой има информация ...
19.10.2012 10:34
за защита от тези гадости,да я сподели .
Предварително благодаря.
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gandolfini
Категория: Политика
Прочетен: 505437
Постинги: 246
Коментари: 819
Гласове: 1599
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031