Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2011 11:58 - Родители пазете децата си,това идва и в България,отговор на анонимния за миналия ми пост,ЧАСТ 3
Автор: gandolfini Категория: Политика   
Прочетен: 1709 Коментари: 5 Гласове:
3

Последна промяна: 13.12.2011 12:00


Последствията от еднополовите бракове в Масачузетс, САЩ

Домашно насилие

След като узаконни дисфункционалната природа на хомосексуалните връзки, съдебната власт на щата Масачузетс почуства, че трябва да харчи повече пари на година, за да се пребори с невероятно бързо растящото домашно насилие сред хомосексуалните връзки. Тази година за това бяха отделени 350 000 $, в сравнение със 100 000 $ отделени през миналата година.

Бизнесът

Всички застрахователи в щата Масачузетс са задължени да признават “омъжените” еднополови двойки под и да им осигуряват безплатни застраховки, здравно осигуряване и т.н.

Различните бизнес индустрии трябва да признават всички права и привилегии  „оженените” еднополови двойки. Това се отнася, както служителите във фирмите, така и за клиентите на фирмите.

Сватбената индустрия е задължена да обслужва хомосексуалното общество, ако от страна на хомосексуалистите се прояви такова желание. Сватбени фотографи, сватбени зали, кетъринг услуги и т.н. – техните услуги трябва да са достъпни за хомосексуалистите желаещи да сключат брак. Всички отказали да работят за хомосексуалисти се преследват с цялата сила на закона и биват съдени за „дискриминация”.

Различните фирми редовно биват подлагани на „тестове” за толерантност от хомосексуални активисти. Групи от хомосексуални активисти посещават различни ресторанти или барове и публично се целуват или опипват, за да разберат дали заведението гарантира задоволително ниво на „равенство“, след като хомосексуалните бракове са вече легални. В действителност, все повече и повече явни изрази на хомосексуално поведение могат да бъдат забелязани на публични места в целия щат. Това се прави с цел подсилването на „брачното равенство”.

Юридически професии

Адвокатите в щата, които искат да упражняват своята професия държат изпит наречен „Bar exam”, в който трябва да отговарят на въпроси и да докажат своята компетност по въпросите отнасящи се до еднополовите “бракове”. През 2007 г., Стефан Дюн, жител на Бостън, бе скъсан на този изпит, защото отказал да отговаря на въпросите отнасящи се до хомосексуалните бракове.

Въпросите отнасящи се до хомосексуалистките „семейства” вече са здраво установени в правната система на щата Масачузетс. В много адвокатски кантори, практикуващите адвокати са задължени да организират семинари за хомосексуалистките „бракове”. Вече има и няколко съдиии хомосексуалисти в щата

Осиновяване на децата от еднополови двойки сключили „брак”

Хомосексуалистите, които са сключили „брак” могат да изискват да осиновяват деца, точно като нормалните двойки. По тази причина организацията Catholic Charities реши изцяло да отрече осиновяването на деца, пред перспективата да бъде задължена да приема осиновяване на деца от хомосексуалистки семейства.

През 2006 г., Масачузетската служба по социални услуги награди двама мъже, които са се „оженили”, за „Родители на годината“. Двамата мъже вече бяха осиновили детенце с помощта на щатската служба (въпреки изричното неодобрение от страна на генетичните родители на детето). Според информацията изнесена от медиите, ден след това осиновяване същата служба предложила на мъжете да осиновят второ детенце. Хомосексуалистите изглежда се ползват с привилегии при осиновяването на деца в сравнение с хетеросексуалните родители от щатските власти.

Щатските власти

През 2004 г., Губернаторът на Масачузец Мит Ромни нареди на Съдиите на Мира да сключват хомосексуалистки бракове, когато има желаещи. В противен случай ги грози уволнение.

Благодарение на същия губернатор, в брачните свидетелства на щата има „участник А и участник Б”, вместо „съпруг и съпруга”. Губеранаторът всъщност нямаше законовото право да извършва такива промени и го направи на своя глава.

Откакто хомосексуалистките взаимоотношения са официално „нормални”, щатските власти отпускат огромни суми пари от данъците, за да подпомагат хомосексуалистки активистки групи. В частност, щатската Комисия на Гей, Лесбийската, Бисексуалната и Транссексуалната Младеж е съставена от радикални и войнствени хомосексуалисти, чиято цел на пропаганда са децата в училищата. Тази година те получиха 700 000 $, за да извършват пропаганда в училищата

През 2008 г., щатските власти промениха здравните закони в щата, така че да покриват здравното лечение на  за  „омъжените” хомосексуалисти.

 

Медиите в Бостън и по-точно вестникът „Boston Globe”, често включват истории за хомосесксуалисти, които са се „оженили”, но не включва истории за нормални двойки. Те оправдават това  с тяхното разбиране за „равенството”. Според тях всички са равни, така че е без значение дали историите са за хомосексуалисти или нормални двойки. Също така, колонките със съвети към читателите вече изобилстват със съвети към хомосексуалните двойки и съвети към нормалните как да ги приемат по-лесно.

Все повече се увеличава групата на репортери или телевизионни водещи, които са открито „омъжени” за хомосексуалисти и участват в парадите пропагандиращи „гейска гордост”.

В действителност гей браковете разрешени ли са в Масачузетс?

Както навсякъде в САЩ, налагането на еднополовите бракове на хората от Масачузетс е в резултат на действието на радикални и арогантни съдии и подли политици.

Как стоят нещата в действителност : Според конституцията не е позволено на властите да не позволят гей браковете, за това те дадоха срок от 6 месеца да се изрази категорично становище по този въпрос. Това се случи през 2003 г. Трябва да се отбележи, че конституцията на щата Масачузетс забранява съдилищата да правят или променят съществуващи закони или да нареждат на техни подклонове да действат по определен начин. Конституцията забранява „правното преразглеждане” – т.е. съдът да променя или анулира определени закони. Фактите сочат, че съдът запази мълчание и не промени закона за браковете! Въпреки това, въпреки препоръките на мнозина, губернаторът Ромни промени брачните свидетелства и нареди признаването на хомосексуалистки бракове, но технически те все още са НЕЛЕГАЛНИ в Масачузетс.

Въпреки, че е незаконно, ние сме задължени да понасяме. И нещо повече, абдикацита на щатските власти и губернаторът на нашия щат доведе до домино ефекти и тези закони бяха прекопирани и въведени в щатовете Калифорния и Кънектикът.

 

 




Гласувай:
3


Вълнообразно


1. rokset - Нещо се изгуби тезата ти в тази трета ...
14.12.2011 15:33
Нещо се изгуби тезата ти в тази трета статия.Самият брак е договор между две страни, за принципи на съвместно съжителство и последствия при раздяла.И според мен няма нищо общо с обратната дискриминация налагана от някои гей оранизации.
цитирай
2. gandolfini - трета част е продължение на първа част
14.12.2011 22:22
rokset написа:
Нещо се изгуби тезата ти в тази трета статия.Самият брак е договор между две страни, за принципи на съвместно съжителство и последствия при раздяла.И според мен няма нищо общо с обратната дискриминация налагана от някои гей оранизации.

Теза нямам ,както и нищо против гейовете,просто бях провокиран за тези 3 поста ,най вече за това какво се преподава на децата в училище
цитирай
3. rokset - И аз съм на същото мнение по повод ...
15.12.2011 02:50
И аз съм на същото мнение по повод налагането на каквито и да е виждания на друг човек.Още повече на неоформени личности-децата.И нямам нищо против равноправието на гейовете.Нека сключват брак щом искат.Дразни ме ,че станаха по-равни от нас и дори налагат обратна дискриминация.
цитирай
4. анонимен - Хей gandolfini ! Westboro Bap...
16.12.2011 19:44
Хей gandolfini !
Westboro Baptist Church се обадиха. Казаха, че ще ходят да протестират погребението на един войник- гей и искат и ти да ги придружиш.

Изглежда, че си ги спечелил със пространното си проучване как узаконяването на еднополови бракове е увеличило двойно домашното насилие в МА. Подкрепено с факти и документи от Ленни- живеещият в избата на майка си.
Както и всичко останало което пишеш, де.

И последно и една мисъл на един умен човек :
Той може да е гей ама ти пич си педераст.

Captcha: Super Cool Story Bro
цитирай
5. gandolfini - благодаря за хубавите думи анонимен...
16.12.2011 23:30
анонимен написа:
Хей gandolfini !
Westboro Baptist Church се обадиха. Казаха, че ще ходят да протестират погребението на един войник- гей и искат и ти да ги придружиш.

Изглежда, че си ги спечелил със пространното си проучване как узаконяването на еднополови бракове е увеличило двойно домашното насилие в МА. Подкрепено с факти и документи от Ленни- живеещият в избата на майка си.
Както и всичко останало което пишеш, де.

И последно и една мисъл на един умен човек :
Той може да е гей ама ти пич си педераст.

Captcha: Super Cool Story Bro

поздрави и успех,и другия път си пиши името,понеже не е много почтено когато казваш каквото и да е за някой да си безименен и скрит.
Успех и много здраве .И не се засягай толкова от истината,а тия дето си ги писал Westboro Baptist ChurcH даже и не съм ги чувал какви са ,но щом са ти са обадили им кажи че аз съм зает със това да храня семейство,иди ти вместо мен...
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gandolfini
Категория: Политика
Прочетен: 506550
Постинги: 246
Коментари: 819
Гласове: 1599
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930