Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
13.12.2011 11:27 - Родители пазете децата си,това идва и в България,част 2
Автор: gandolfini Категория: Политика   
Прочетен: 3487 Коментари: 3 Гласове:
3


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg

Германия.

Проект „90 минути за сексуално многообразие“ ще запознае ученици в германски училища с нетрадиционните форми на любов. След като неотдавна кметът на Берлин Клаус Воверайт обяви публично своята нестандартна секуална ориентация, учениците в германския град ще бъдат запознати с темите на сексуалността.

 

Целевите групи на проекта са класове с деца с чуждестранни корени. Методиката на „90 минути за сексуално многоообразие“ е разработена от Съюза на сексуалните малцинства. Тя получава поддръжката и на берлинския сенат.

 

Подробни брошури запознават учениците с темите на проекта. След като децата изчетат текста в тях, в класа започва дискусия по засегнатите въпроси.  За целите на инициативата са изработени и плакати, показващи целувки на хетеро и хомосексуални двойки.

източник ТВ7,17.12 2010г.
 

Бразилия.america.actualno.com/news_370694.html
Перверзии в образователната система на Бразилия.

 

Бразилският президент Дилма Русеф се съгласи да елиминира порнографската образователна програма за деца и юноши на Обединените нации, която беше създадена за популяризиране на хомосексуализма и транссексуалното поведение. Решението беше взето след заплахи от страна на протестантски и католически законодатели да заведат съдебни дела. Програмата, спонсорирана от бразилското министерство на образованието, се нарича „Училища без хомофобия“ и включва „антихомофобски помагала“, включващи анимация с дете, което мастурбира, докато фантазира за секс с по-възрастен мъж; юноши, които имат хомосексуални отношения ,както и видео с транссексуален персонаж наречен Бианка.

В оригиналната версия на клипа Бианка се възбужда от гледката как един мъж който уринира в обществена тоалетна – тази сцена по-късно беше премахната, както и една друга, в която две момичета се целуват по устните. Образователната програма осигурява учениците с игри, играчки и песни – всички те са създадени, за да нормализират хомосексуализма и други неестествени сексуални практики. Макар да са правени корекции по някои от най-перверзните материали, останалите продължават да скандализират тамошните родители и просемейни активисти.

След
като беше оказан силен натиск чрез една интернет кампания и друг натиск от страна на законодателните органи, Русеф призна капитулация и според нейни приближени най-сетне си е позволила да определи програмата на Обединените нации като „ужасна“ и „краят на света“. [...] Фернандо Хадад – образователният министър на Русеф – обеща, че в рамките на броени месеци ще предложи нова програма за училищата, след като направи необходимите консултации със „специалисти“.

Тамошната преса пише, че новата програма ще бъде съставена от същите неправителствени организации и сдружения на хомосексуалисти, които бяха създали и програмата, която в момента се прилага в бразилските училища. Жулио Северо, един от  най-влиятелните просемейни активисти в Бразилия, предупреждава, че администрацията на Русеф ще продължи да налага (ако трябва и подмолно) пропагандата на хомосексуалистите – той призова католиците и протестантите да се готвят за продължителна битка.

Автор: Матю Кълинан Хофман

Помолих приятели да преведат няколко статии от английски и немски.
Отправям и една молба ,към всеки родител,дядо или баба,който има материали по тази тема да ги публикува,както и да потърси информация по  въпроса .С този пост ,не искам да се насажда хомофобски настроения,просто искам да бъдете бдителни какво се преподава на децата ви.
Благодаря за подкрепата ,няма да споменавам имена,благодаря и на критиката,някои хора не ме разбраха с този и предишния пост ,че аз нямам против тях нищо,но имам против това което би се преподавало на моето дете в училище.

 

 

.





Гласувай:
3


Вълнообразно


1. gandolfini - Моля за мнения без цинични думи....
13.12.2011 11:32
но и няма да трия такива ,понеже името на блога е свободна зона,и аз уважавам мнението което изразявате.
Благодаря предварително .
С Уважение.
цитирай
2. анонимен - На новия световен ред
14.01.2012 19:58
Не му трябват нормални хора и човеци а био единици без Бог и без вяра,без народност и род без пол дори.За това ще ставаме свидетели на бясни атаки срещу православната ни църква както и на въвеждането на подобни програми като в Бразилия в нашите училища на вместо православно вероучение.
цитирай
3. анонимен - Hello!
02.02.2012 09:09
Hi! my identify is Jully. I would like to meemeet admissible urchin :)
This is my homepage - http://jskdh5jkd7djh4.com/l
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: gandolfini
Категория: Политика
Прочетен: 506350
Постинги: 246
Коментари: 819
Гласове: 1599
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930